SHEA BUTTER
10.05.2020

sheabutter.jpg (365 KB)
Şimdi size kuru kalmış bir cildin değişmesine ve dönüşmesine yarayacak muhteşem bir içerikten bahsetmek istiyoruz : Shea butter  yani shea yağı...

Afrika'nın tropikal ikliminde yetişen shea ağacının meyvesinden  elde edilen,  kuruluğu derinlemesine  gideren ve parlaklık etkisi  veren harika  bir yağdır.

El-ayak , kaş-kirpik , saç ve tabiki cilt bakımının aşamalarında ve pek çok kozmetik üründe karşımıza çıkmaktadır.

Shea yağının dikkat çeken en önemli özelliklerinden biri de , cilt tarafından hızlıca emilmesi ve güneş ışınlarının  zararlı etkilerine karşı doğal bir kalkan oluşturmasıdır.

İçerisindeki A, D ve E vitaminleri sayesinde cildinizi yeniler , güçlendirir ve elastik bir görünüm sağlar.

Parlaklık kazandıran etkisi sayesinde saç bakım ürünlerinin ve dudak nemlendiricilerinin de yıldız bileşenlerindendir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.